Aranjamente Florale

Povestea noastră

Pasiunea pentru flori și arta de a crea aranjamente florale ne-au determinat sa dorim să venim în ajutorul celor care vor sa ofere un cadou special, nemuritor, persoanelor iubite. 

Valorile echipei Rose Garden sunt profesionalismul, orientarea către client și nevoile sale, transparența și încrederea. Maeștri noștri florali au o experieță de peste 10 ani în floristică și se laudă cu cele mai frumoase aranjamente din flori din săpun și dulciuri.

Un astfel de aranjament floral poate fi oferit persoanei iubite, mamei, surorii, bunicii sau oricărei iubitoare de frumos cu ocazia zilei de naștere, aniversării voastre, drept felicitări pentru un eveniment important. Elegența aranjamentelor Rose Garden le face perfecte și pentru evenimentele corporate sau decorațiunile interioare mai ales că trandafirii sunt parfumați discret, împrospătând aerul cu o aroma plăcută, delicată de primăvară. 

Poți alege dintr-o gama variată de modele și culori, cutiile luxoase și trandafirii care nu se ofilesc și rămân la fel de frumoși tot timpul anului fără să necesite îngriire specială. 

 • Asortiment bogat şi variat, de peste 2500 de produse –Catalogul de produse este actualizat în mod regulat și este reînnoit atât cu soiuri populare dar și cu inovații ale pepinierelor acreditate.
 • Modalități flexibile de plată – online, prin card bancar, sau ramburs, la livrare – Alege opţiunea de plată cea mai potrivită pentru tine. Plătind online, câştigi timp, într-un mediu absolut securizat, fără costuri sau comisioane ascunse. În plus, toate comenzile achitate online vor avea întâietate la expediere.
 • Produse certificate – produse calitative, la preţuri competitive
 • Livrare rapidă, în 24 de ore, prin serviciul de curierat SameDay
 • Acoperire naţională – expediem colete oriunde în România
 • Informare în timp real prin e-mail şi SMS, cu privire la stadiul comenzii tale  – Te ţinem permanent la curent cu stadiul comenzii tale şi perioada de livrare, precum şi data exactă de expediere.
 • Urmărește în timp real locația coletului tău, pe baza numărului de AWB alocatVerifică e-mailul, trimis automat în momentul expedierii, sau contactează-ne telefonic, iar noi îți vom furniza numărul de AWB aferent coletului tău.
 • Alegerea produselor și plasarea comenzii, simplu și rapid  – Pagina magazinului nostru online este bine structurată și ușor de folosit.
 • Istoricul comenzilor este stocat în contul tău de client. Conținutul și stadiul comenzilor în expediere poate fi verificat printr-un singur click.
 • Promoţii, oferte speciale şi cadouri –în mod regulat, venim în întâmpinarea ta cu promoții, reduceri de preț spectaculoase și cadouri uimitoare! 
 •  Politică de retur prietenoasă, pentru cumpărături fără riscuri 

Rose Garden

30 +
Modele de aranjamente
500 +
Clienți mulțumiți
5 +
Floriști profesioniști

Pentru comenzi telefonice și consiliere în alegerea cadoului potrivit nu zita să ne contactezi!

Scroll to Top